Prestatiecontrole

Een trage website zal uw bedrijf veel schade toebrengen. Daarom moet u regelmatig de prestaties van uw website benchmarken en reageren als er iets misgaat.

De Prestatiecontrole geeft u inzicht in wat er met uw website gebeurt en hoe deze presteert. Het is de eerste stap om uw problemen op te lossen, de Prestatiecontrole vertelt u wat ze zijn. Het geeft u een overzicht van de factoren die uw website beïnvloeden. U kunt elke individuele factor en het cijfer ervan zien en u aanbevelingen geven over hoe u de prestaties van uw website kunt verbeteren. U kunt ook de prestaties van uw website in de tijd volgen, aangegeven op een tijdlijn.

De Prestatiecontrole komt in twee versies:

De gratis versie is geweldig voor iedereen om de prestaties van hun websites te kunnen controleren. Als je dat wilt, kun je handmatig naar binnen gaan en een Prestatiecontrole uitvoeren. Hier ziet u een gedetailleerde lijst met alle resultaten en suggesties voor verbeteringen.

Met de premium-versie kunt u Prestatiecontroles plannen. Dit betekent dat u kunt instellen wanneer u wilt dat uw controles plaatsvinden en dat u onmiddellijk een melding krijgt als uw website niet goed presteert. U wordt in onze meldingen op de hoogte gebracht via Slack of e-mail. Dit is een geweldige functie, vooral als het online bedrijf van u of uw klant afhankelijk is van de prestaties van de website.

Alle features zitten bij de prijs in begrepen!

€ 19,95

Pro SLA pakket inclusief alle features

per website per maand

( bij meerdere websites kan bulk korting worden besproken )

€ 24,95

Pro SLA pakket inclusief alle features

per webshop per maand

( bij meerdere websites kan bulk korting worden besproken )

Technische details

  • Voer krachtige scans uit

Het voert analyse uit met Google PageSpeed ​​en Yahoo! YSlow-regelset

  • Prestaties van de website

Algehele score van websiteprestaties en van individuele factoren

  • Houd de prestaties van uw website bij

Scanresultaten worden opgeslagen en vergeleken

  • Opgenomen in klantrapporten

Prestatiecontrole kan worden opgenomen in uw klantrapporten

Onze gegevens

JVH hosting en MoveNext - media design staan de komende tijd samen voor jullie klaar. Wij van JVH hosting verheugen ons op een goede persoonlijke samenwerking en hopen jullie nog minstens 20 jaar van dienst te mogen zijn. Samen op naar de toekomst.

JVH hosting

Celsiusstraat 34
6716 BZ Ede

085 - 022 11 33   (support)

085 - 022 11 44   (direct contact!)

Alle systemen van MoveNext - media design blijven net zo draaien als ze al 20 jaar doen.

WP onderhoud abonnement aanvragen?