Two Factor Authentication

Beveiliging is altijd belangrijk voor ons geweest, en we nemen extra voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw account zo veilig mogelijk is. Daarom hebben we de verbinding tussen Google Authenticator en ManageWP ingeschakeld.

Google Authenticator is een mobiele app die tweefactorauthenticatie toevoegt aan uw website account om uw gegevens veilig te houden. Nadat Google Authenticator op uw mobiele apparaat is geïnstalleerd en het dashboard is verbonden met Google Authenticator, moet u automatisch een Google Authenticator-toegangscode op uw mobiele apparaat genereren om in te loggen op uw account.

Het is heel eenvoudig om Google Authenticator in te stellen. U kunt dit doen door de code rechtstreeks naar uw telefoon te kopiëren of door de unieke weergegeven streepjescode te scannen. Dit duurt maar een paar seconden. In het geval dat u uw telefoon kwijtraakt of als deze wordt gestolen, is er ook een link waarop u kunt klikken om uw code te wijzigen en uw dashboard veilig te houden. Als u geen toegang heeft tot uw apparaten en u zich zorgen maakt over de beveiliging van uw dashboard, kunt u natuurlijk contact opnemen met onze support en wij zullen u helpen met het instellen van een nieuwe twee factor authenticatiecode.

WordPress Two Factor Authentication

Met de iThemes Security Pro-plug-in kunt u eenvoudig WordPress tweefactorauthenticatie inschakelen. Eenmaal geactiveerd, moeten gebruikers zowel een wachtwoord als een tijdgevoelige code invoeren die naar een secundair apparaat wordt gestuurd om in te loggen op uw WordPress-site.

Wat is WordPress Two-Factor Authentication?

WordPress two-factor authentication (or WordPress 2-step verification) adds an important extra layer of protection to your WordPress site’s login and admin area by requiring 1) a password and 2) a secondary time-sensitive code to login.

Hoe WordPress Two-Factor Authentication werkt

Zodra tweefactorauthenticatie is ingeschakeld met de iThemes Security Pro-plug-in, zien gebruikers een tweede scherm nadat ze met succes hun wachtwoord hebben ingevoerd op hun WordPress admin-inlogscherm.

Op dit scherm moeten ze een tijdgevoelige authenticatiecode invoeren die naar een secundair apparaat, zoals een smartphone, wordt gestuurd.

Om toegang te krijgen tot deze code, moeten ze het apparaat gebruiken dat aan hun gebruikersprofiel is gekoppeld tijdens het installatieproces van WordPress voor tweefactorauthenticatie met een tweefactorauthenticatie-app zoals Google Authenticator.

Werkt met elke app voor tweefactorauthenticatie die TOTP ondersteunt

De iThemes Security-plug-in maakt gebruik van een standaard genaamd TOTP (time-based one-time password provider). Elke tweefactorauthenticatie-app die TOTP ondersteunt, kan werken met de iThemes Security-plug-in.

Voor Android-apparaten zijn de AuthyGoogle AuthenticatorFreeOTP Authenticator, or Toopher apps de meest populaire tokengeneratoren.

Voor iOS-apparaten zijn de AuthyGoogle AuthenticatorFreeOTP Authenticator, or Toopher Apps de meest populaire tokengeneratoren.

Alle features zitten bij de prijs in begrepen!

Website SLA

€ 24,95

Pro SLA pakket inclusief alle features

per website per maand

( bij meerdere websites kan bulk korting worden besproken )

Webshop SLA

€ 29,95

Pro SLA pakket inclusief alle features

per webshop per maand

( bij meerdere websites kan bulk korting worden besproken )

Technische details

  • Extra beveiligingslaag

Met tweefactorauthenticatie beschermt u uw account met zowel uw wachtwoord als uw telefoon.

  • Eenvoudige installatie

Installeer de app en kopieer de code rechtstreeks naar je telefoon, of scan de unieke weergegeven barcode.

  • Volledig gratis

Google tweefactorauthenticatie is volledig gratis.