2-staps Verificatie

Beveiliging is altijd belangrijk voor ons geweest, en we nemen extra voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw account zo veilig mogelijk is. Daarom hebben we de verbinding tussen Google Authenticator en ManageWP ingeschakeld.

Google Authenticator is een mobiele app die tweefactorauthenticatie toevoegt aan uw website account om uw gegevens veilig te houden. Nadat Google Authenticator op uw mobiele apparaat is geïnstalleerd en het dashboard is verbonden met Google Authenticator, moet u automatisch een Google Authenticator-toegangscode op uw mobiele apparaat genereren om in te loggen op uw account.

Het is heel eenvoudig om Google Authenticator in te stellen. U kunt dit doen door de code rechtstreeks naar uw telefoon te kopiëren of door de unieke weergegeven streepjescode te scannen. Dit duurt maar een paar seconden. In het geval dat u uw telefoon kwijtraakt of als deze wordt gestolen, is er ook een link waarop u kunt klikken om uw code te wijzigen en uw dashboard veilig te houden. Als u geen toegang heeft tot uw apparaten en u zich zorgen maakt over de beveiliging van uw dashboard, kunt u natuurlijk contact opnemen met onze support en wij zullen u helpen met het instellen van een nieuwe twee factor authenticatiecode.

Alle features zitten bij de prijs in begrepen!

Website SLA

€ 19,95

Pro SLA pakket inclusief alle features

per website per maand

( bij meerdere websites kan bulk korting worden besproken )

Webshop SLA

€ 24,95

Pro SLA pakket inclusief alle features

per webshop per maand

( bij meerdere websites kan bulk korting worden besproken )

Technische details

  • Extra beveiligingslaag

Met tweefactorauthenticatie beschermt u uw account met zowel uw wachtwoord als uw telefoon.

  • Eenvoudige installatie

Installeer de app en kopieer de code rechtstreeks naar je telefoon, of scan de unieke weergegeven barcode.

  • Volledig gratis

Google tweefactorauthenticatie is volledig gratis.