Link Monitoring

Niet-reagerende of verbroken links zijn slecht voor SEO, kunnen leiden tot een slechte gebruikerservaring, verloren inkomsten en verlies van vertrouwen bij de bezoeker. Gelukkig lost Link Monitor al deze problemen voor je op.

Link Monitor is een krachtige verbroken link checker, direct beschikbaar vanuit SLA contract. Link Monitor controleert de links in alle berichten en pagina’s op een website en geeft u een overzicht van:

• Response codes
• Link-URL’s
• Link tekst
• Tot welke inhoud de link behoort

Naast de eerste scan doorloopt Link Monitor eenmaal per dag alle links* op uw gecontroleerde site. Op die manier weet u zeker dat u tijdig op de hoogte wordt gesteld als er een probleem met links wordt ontdekt.

* beperkt tot 10K links per website.

U ontvangt automatische controles en meldingen voor niet-reagerende of verbroken links op de sites die u controleert. Hierdoor kunt u tijdig omgaan met problemen met verbroken koppelingen en negatieve effecten op SEO, gebruikerservaring of inkomsten vermijden.

Dit zorgt voor een geheel nieuw niveau van proactieve siteverzorging.

Alle features zitten bij de prijs in begrepen!

Website SLA

€ 24,95

Pro SLA pakket inclusief alle features

per website per maand

( bij meerdere websites kan bulk korting worden besproken )

Webshop SLA

€ 29,95

Pro SLA pakket inclusief alle features

per webshop per maand

( bij meerdere websites kan bulk korting worden besproken )

Technische details

  • Controleer alles

Controleer de links in ALLE berichten en pagina’s op uw website.

  • Proactieve zorg

Controleerd niet alleen op verbroken links, maar houdt de situatie ook in de gaten. Link Monitor doorloopt eenmaal per dag alle links op uw site.

  • Behandel gebroken links

Behandel de situatie direct vanaf het dashboard. Bewerk de link, ontkoppel deze van de tekst, voeg een nofollow-tag toe (dit vertelt zoekmachines om deze specifieke link te negeren) of negeer het volledig.

  • Links exporteren

U heeft de mogelijkheid om de links naar een CSV-bestand te exporteren. Op die manier kunt u ze extern gebruiken als lijst.