Forceer SSL

Forceer het gebruik van een https verbinding, wanneer een gebruiker de site bezoekt.

Secure Socket Layers (SSL) is een technologie die wordt gebruikt om de gegevens die tussen uw server of host en een bezoeker van uw webpagina worden verzonden, te versleutelen. Wanneer SSL is geactiveerd, wordt het voor een aanvaller bijna onmogelijk om gegevens tijdens de overdracht te onderscheppen, waardoor het verzenden van formulier, wachtwoord of andere gecodeerde gegevens veel veiliger is.

Deze feature geeft je de mogelijkheid om SSL in te schakelen (als je server of host dit ondersteunt) voor je gehele site of een deel ervan. Met de onderstaande opties kunt u automatisch SSL gebruiken voor grote delen van uw site, zoals de inlogpagina, het beheerdersdashboard of de site als geheel. U kunt ook SSL inschakelen voor elk bericht of elke pagina door de inhoud te bewerken en “SSL inschakelen” te selecteren in de publicatie-opties van de betreffende inhoud.

Frontend SSL-modus maakt een veilige SSL-verbinding mogelijk voor de front-end (openbare delen van uw site). Als u dit uitschakelt, wordt front-end SSL-controle uitgeschakeld. Als u dit inschakelt, wordt een selectievakje op de bewerkingspagina geplaatst voor alle berichten en pagina’s (naast de publicatie-instellingen), zodat u SSL voor geselecteerde pagina’s of berichten kunt inschakelen en ‘Gehele site’ forceerd de hele site om SSL te gebruiken (niet aanbevolen, tenzij u echt een goede reden hebt om het te gebruiken)

Alle features zitten bij de prijs in begrepen!

Website SLA

€ 24,95

Pro SLA pakket inclusief alle features

per website per maand

( bij meerdere websites kan bulk korting worden besproken )

Webshop SLA

€ 29,95

Pro SLA pakket inclusief alle features

per webshop per maand

( bij meerdere websites kan bulk korting worden besproken )