Brute-force Beveiliging

Een brute force-aanval is een veelvoorkomend probleem voor eigenaren van WordPress-sites. Deze feature biedt WordPress brute force-bescherming door het aantal mislukte inlogpogingen per gebruiker te beperken. Dit betekent dat als iemand uw wachtwoord probeert te raden, deze na een paar pogingen wordt buitengesloten.

Brute force-aanvallen maken gebruik van de eenvoudigste methode om toegang te krijgen tot een site: door te proberen gebruikersnamen en wachtwoorden te raden, keer op keer, totdat ze succesvol zijn. WordPress-sites zijn standaard vatbaar voor deze vorm van aanvallen omdat het systeem gebruikers onbeperkte inlogpogingen toestaat.

Het gebruik van een WordPress-beveiligingsplug-in zoals iThemes Security biedt brute force-bescherming doordat u inloglimieten kunt aanpassen. De hostgebruiker wordt verbannen nadat de opgegeven drempel voor onjuist inloggen is bereikt.

iThemes Security gebruikt twee verschillende methoden van WordPress brute force-bescherming: lokaal en netwerk.

  1. Lokale brute force-bescherming kijkt alleen naar pogingen om toegang te krijgen tot uw site. Gebruikers worden verbannen volgens de lockout-regels die lokaal op uw WordPress-site zijn gespecificeerd.
  2. Netwerk brute force-bescherming gaat nog een stap verder door gebruikers die hebben geprobeerd in te breken op andere sites, te verbieden ook in te breken op uw site.

Alle features zitten bij de prijs in begrepen!

Website SLA

€ 24,95

Pro SLA pakket inclusief alle features

per website per maand

( bij meerdere websites kan bulk korting worden besproken )

Webshop SLA

€ 29,95

Pro SLA pakket inclusief alle features

per webshop per maand

( bij meerdere websites kan bulk korting worden besproken )