Bestands Verandering Detectie

Ontvang e-mailmeldingen met recente bestandswijzigingen zodat u weet of u bent gehackt.

Zelfs de beste beveiligingsoplossingen kunnen mislukken. Hoe weet u of iemand uw site bezoekt? Je zult het weten omdat ze iets zullen veranderen. De detectie van bestandswijzigingen zal u vertellen welke bestanden zijn gewijzigd in uw WordPress-installatie en u waarschuwen voor wijzigingen die niet door uzelf zijn aangebracht. In tegenstelling tot andere oplossingen, zal deze plug-in alleen naar uw installatie kijken en bestanden vergelijken met de laatste controle in plaats van ze te vergelijken met een installatie op afstand, daarbij rekening houdend met het feit of u de bestanden zelf wel of niet wijzigt.

Splitst het controleren van bestanden in 7 delen (plug-ins, thema’s, wp-admin, wp-includes, uploads, de rest van wp-content en alles wat overblijft) en verdeelt de controles gelijkmatig over een dag. Deze functie kan resulteren in meer meldingen, maar maakt het mogelijk om grotere sites te scannen, zelfs op een langzamere webhost.

Selecteer welke bestanden en mappen we moeten uitsluiten, of dat de scan alleen de geselecteerde bestanden en mappen moet bevatten.

De hier vermelde bestandstypen worden niet gecontroleerd op wijzigingen. Hoewel het mogelijk is om bestanden zoals afbeeldingen te wijzigen, is het vrij zeldzaam en bijna alle bekende WordPress-aanvallen maken gebruik van php, js en andere tekstbestanden.

Als u deze functie uitschakelt, wordt de waarschuwing voor bestandswijzigingen niet weergegeven aan de sitebeheerder in het WordPress Dashboard. Houd er rekening mee dat het uitschakelen van zowel het foutbericht als de e-mailmelding geen meldingen van bestandswijzigingen tot gevolg heeft. De enige manier waarop u dit kunt zien, is door de logbestanden handmatig te controleren.

Alle features zitten bij de prijs in begrepen!

Website SLA

€ 24,95

Pro SLA pakket inclusief alle features

per website per maand

( bij meerdere websites kan bulk korting worden besproken )

Webshop SLA

€ 29,95

Pro SLA pakket inclusief alle features

per webshop per maand

( bij meerdere websites kan bulk korting worden besproken )