Vergelijken van Bronbestanden

Als iemand erin slaagt om op uw site te komen, zal hij waarschijnlijk een bestand toevoegen, verwijderen of wijzigen. Ontvang e-mailwaarschuwingen met recente bestandswijzigingen, zodat u weet of u bent gehackt.

Deze instelling werkt om wijzigingen aan een WordPress-kernbestand op uw systeem te vergelijken met de versie op WordPress.org om te bepalen of de wijziging schadelijk was. Momenteel werkt deze functie alleen met WordPress-kernbestanden en plug-ins.

Het belang van detectie van bestandswijzigingen voor uw WordPress-site

Als iemand uw site binnenkomt, zal hij waarschijnlijk een bestand toevoegen, verwijderen of wijzigen. Detectie van bestandswijzigingen in iThemes Security stelt u in staat te weten of er bestanden zijn gewijzigd in uw WordPress-installatie, zodat u kunt controleren of de wijzigingen daadwerkelijk door u zijn aangebracht.

Als er wijzigingen zijn aangebracht in de bestanden van uw site, zal u een e-mail ontvangen. De geschiedenis van bestandswijzigingen is ook beschikbaar op de pagina Logboeken in het plug-in-menu.

Voordelen van online bestandsvergelijking

Door bestandswijzigingen te vergelijken met de huidige kernbronbestanden van WordPress, ontstaat een nauwkeurigere detectie van bestandswijzigingen. Als u bijvoorbeeld een upgrade naar de WordPress-bron uitvoert, ziet u geen meldingen over bestandswijzigingen van meer, dus het voorkomt in hoge mate valse meldingen. Nu krijg je alleen een melding over bestandswijzigingen als je bestanden verschillen van de WordPress-bronversie op WordPress.org.

Alle features zitten bij de prijs in begrepen!

Website SLA

€ 24,95

Pro SLA pakket inclusief alle features

per website per maand

( bij meerdere websites kan bulk korting worden besproken )

Webshop SLA

€ 29,95

Pro SLA pakket inclusief alle features

per webshop per maand

( bij meerdere websites kan bulk korting worden besproken )