Vergelijken van Bronbestanden

Als iemand erin slaagt om op uw site te komen, zal hij waarschijnlijk een bestand toevoegen, verwijderen of wijzigen. Ontvang e-mailwaarschuwingen met recente bestandswijzigingen, zodat u weet of u bent gehackt.

Deze instelling werkt om wijzigingen aan een WordPress-kernbestand op uw systeem te vergelijken met de versie op WordPress.org om te bepalen of de wijziging schadelijk was. Momenteel werkt deze functie alleen met WordPress-kernbestanden en plug-ins.

Het belang van detectie van bestandswijzigingen voor uw WordPress-site

Als iemand uw site binnenkomt, zal hij waarschijnlijk een bestand toevoegen, verwijderen of wijzigen. Detectie van bestandswijzigingen in iThemes Security stelt u in staat te weten of er bestanden zijn gewijzigd in uw WordPress-installatie, zodat u kunt controleren of de wijzigingen daadwerkelijk door u zijn aangebracht.

Als er wijzigingen zijn aangebracht in de bestanden van uw site, zal iTheme Security u een e-mail sturen. De geschiedenis van bestandswijzigingen is ook beschikbaar op de pagina Logboeken in het plug-in-menu.

Voordelen van online bestandsvergelijking

Door bestandswijzigingen te vergelijken met de huidige kernbronbestanden van WordPress, ontstaat een nauwkeurigere detectie van bestandswijzigingen. Als u bijvoorbeeld een upgrade naar de WordPress-bron uitvoert, ziet u geen meldingen over bestandswijzigingen van iThemes Security meer, dus het voorkomt in hoge mate false positives. Nu krijg je alleen een melding over bestandswijzigingen als je bestanden verschillen van de WordPress-bronversie op WordPress.org.

Alle features zitten bij de prijs in begrepen!

Website SLA

€ 19,95

Pro SLA pakket inclusief alle features

per website per maand

( bij meerdere websites kan bulk korting worden besproken )

Webshop SLA

€ 24,95

Pro SLA pakket inclusief alle features

per webshop per maand

( bij meerdere websites kan bulk korting worden besproken )