SEO positie

SEO Ranking is het brood en de boter van veel bedrijven. Houd bij hoe uw positie in zoekwoorden verandert, ontdek wie uw concurrenten zijn en hoe u zich ertegen opstelt.

U hoeft uw zoekwoorden niet langer afzonderlijk te vinden, te bewaken en op te nemen. De SEO-rankingtool biedt u alle belangrijke statistieken op één plek voor al uw websites. Niet alleen dat, maar het laat u ook uw belangrijkste concurrenten zien, zodat u niet op pad gaat en zelf hoeft te kijken. Het geeft u ook een tijdlijn van hoe u rangschikt, beter of slechter, en houdt uw positie voor u bij.

Alle features zitten bij de prijs in begrepen!

€ 19,95

Pro SLA pakket inclusief alle features

per website per maand

( bij meerdere websites kan bulk korting worden besproken )

€ 24,95

Pro SLA pakket inclusief alle features

per webshop per maand

( bij meerdere websites kan bulk korting worden besproken )

Technische details

  • Controleer alles

Controleer de links in ALLE berichten en pagina’s op een website

  • Proactieve zorg

Controleer niet alleen op verbroken links – houd de situatie in de gaten. Link Monitor doorloopt eenmaal per dag alle links op uw gecontroleerde site.

  • Behandel gebroken links-up

Behandel de situatie direct vanaf het dashboard. Bewerk de link, ontkoppel deze van de tekst, voeg nofollow-tag toe (dit vertelt zoekmachines om deze specifieke link te negeren) of negeer deze volledig.

  • Links exporteren

We’ve added the ability to export the links to a CSV file. That way you can deal with them externally or send them to your clients.

Onze gegevens

JVH hosting en MoveNext - media design staan de komende tijd samen voor jullie klaar. Wij van JVH hosting verheugen ons op een goede persoonlijke samenwerking en hopen jullie nog minstens 20 jaar van dienst te mogen zijn. Samen op naar de toekomst.

JVH hosting

Celsiusstraat 34
6716 BZ Ede

085 - 022 11 33   (support)

085 - 022 11 44   (direct contact!)

Alle systemen van MoveNext - media design blijven net zo draaien als ze al 20 jaar doen.

WP onderhoud abonnement aanvragen?